Wie zijn wij?

Ieder jaar organiseert Stichting Fantasieland de kinder spel- en activiteitenweek “Fantasieland”. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. De week vindt plaats in de laatste week van de basisschoolvakantie regio midden. De kinderen worden begeleid door een team van enthousiaste vrijwilligers en kunnen vier dagen lang deelnemen aan een breed scala van uitdagende en vooral leuke activiteiten.

Fantasieland is een land waarin alles mogelijk is. In Fantasieland wonen tal van vreemde en grappigie figuren. Er zijn steeds weer nieuwe bijzondere plaatsen waar de kinderen avonturen beleven. Fantasieland is een kleurrijk kader waarin voor ieder kind een eigen verhaal tot leven komt.

Tijdens de week kunnen de kinderen van maandag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur terecht op het terrein van Fantasieland. Ouders mogen niet mee naar binnen maar kunnen een kijkje komen nemen tijdens de feestavond op woensdag en/of op donderdagmiddag vlak voordat Fantasieland haar poorten weer sluit.

Fantasieland onderscheidt zich van andere vakantiespelweken door te werken met subgroepjes die per groepje worden begeleid door de vrijwilligers. Iedere ochtend is er een leuke gezamenlijke activiteit waar iedereen als groepje aan deelneemt. Het middagprogramma is wat vrijer van opzet. Deelnemende kinderen kunnen dan zelf kiezen aan welke activiteit(en) zij deelnemen. De middagactiviteiten bestaan o.a. uit: hutten bouwen in het huttendorp, kabelbaan, klimwand, crea, sport en spel, schoonheidssalon, filmtent, muziek, toneel, dans en nog veel meer!

Inmiddels bestaat Fantasieland 21 jaar en nemen er jaarlijks zo’n duizend kinderen deel aan het evenement die daarbij worden begeleid door zo’n 150 vrijwilligers!

Hoofdsponsoren