Vrijwilligers

Fantasieland kan niet bestaan zonder de tomeloze inzet van vele vrijwilligers. Tijdens de week en het hele jaar door tijdens de voorbereidingen zorgen zij er voor dat Fantasieland een onvergetelijke week wordt. Fantasieland wordt gehouden van maandag 19 t/m donderdag 22 augustus 2024.

Vrijwilligers heb je nooit genoeg en we kunnen altijd extra handen gebruiken. Zowel tijdens de week zelf als tijdens de opbouw (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag voorafgaande aan de spelweek) en afbouw (vrijdag en zaterdag na de spelweek) kunnen we je hulp goed gebruiken. Beleef samen met ons, zo’n 1.000 kinderen en nog 150 andere vrijwilligers een fantastische week!

Tijdens de op- en afbouw bestaan de werkzaamheden uit het op- en afbouwen van het terrein. Denk aan grasmaaien, tenten opzetten en afbreken, op- en afbreken podium, aankleding (thema), opruimen terrein, steigerbouwen en veel meer uitdagende klussen. Tijdens de week zelf houden de vrijwilligers zich bezig met het begeleiden van groepjes kinderen of zijn actief als spelleider tijdens het ochtendprogramma of op een van de spel-onderdelen.

Wat vragen we van je?

Dat je minimaal 17 jaar bent, een goed humeur en een energieke houding meebrengt en bereid bent om heel veel lol te hebben.

Omdat wij de veiligheid voor onze deelnemers erg belangrijk vinden hebben we een gedragscode opgesteld en hebben we afgesproken dat vrijwilligers binnen Fantasieland een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moeten overleggen voordat ze aan de slag kunnen. Na aanmelden ontvang je van ons een e-mail met meer informatie en hoe je de VOG kunt aanvragen.

Wat krijg je van ons?

Wij voorzien je elke dag van een lunch, koffie, thee en limonade, een T-shirt en desgewenst een maaltijd. Mocht je van verder weg komen dan mag je zelfs blijven slapen en regelen wij het ontbijt. Daarnaast kun je verzekerd zijn van de meest gezellige week van Ede.

OK, waar kan ik me opgeven voor Fantasieland 2024?

Je kunt je hier aanmelden.

Hoofdsponsoren