Deelnemersinformatie 2018

Hieronder vind je alle informatie over Fantasieland 2018.

Wanneer

Fantasieland wordt gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 augustus 2018.

Tijden

Dagelijks van 10.00-16.00 uur in bovengenoemde periode en op woensdagavond van 19.00-22.00 uur tijdens de feestavond.

Locatie

Het Fantasielandterrein is gelegen op de atletiekbaan van de voormalige Elias Beeckmankazerne | ingang: kruising Eikenlaan / Nieuwe Kazernelaan te Ede.
Let op! Volg de borden parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Wie

Deelnemen aan Fantasieland kan als je tussen de 6 en 12 jaar bent. Tijdens de week hebben alleen kinderen in deze leeftijd toegang tot Fantasieland. Ouders/verzorgers en andere familieleden zijn alleen welkom tijdens de feestavond op woensdag en op donderdag vlak voor sluiting tijdens de kijkmiddag.

Toegangsbewijs

De deelnemers ontvangen direct na inschrijving via de e-mail het toegangsbewijs. Alleen met dit toegangsbewijs heb je toegang tot Fantasieland. Op de eerste dag van Fantasieland wordt het toegangsbewijs gecontroleerd op geldigheid en ontvang je een polsbandje. Deze dient de hele week gedragen te worden en wordt eenmalig verstrekt. Wees er dus zuinig op!

Kosten

De kosten voor deelname aan Fantasieland 2018 zijn EUR 27,50. Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Betalen kan enkel door middel van een IDEAL betaling. Je staat pas definitief ingeschreven als de betaling is bijgeschreven op de bankrekening van Stichting Fantasieland.

Om Fantasieland voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te houden proberen wij de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden. Een vrijwillige bijdrage is echter zeer welkom! Zo kunnen wij Fantasieland nog leuker maken! Uw eventuele vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op IBAN NL92RABO0121895874 t.n.v. Stichting Fantasieland te Ede. Mede namens de deelnemende kinderen alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

€ 10,- korting op toegangsprijs

Door je in te schrijven bij onze hoofdsponsor Kids Dental Club en daar tijdens je eerste afspraak je e-ticket in te leveren ontvang je een korting van € 10,- op de toegangsprijs van Fantasieland 2018. Meer informatie over Kids Dental Club en wat de voorwaarden zijn om voor de korting in aanmerking te komen lees je hier.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen via de website van Fantasieland. Je kunt je hier inschrijven voor Fantasieland 2018. Er is plaats voor maximaal 1000 kinderen. vol=vol!

Voorwaarden

Klik hier om de deelnemersvoorwaarden te bekijken

inschrijven gesloten klein
vrijwilliger
hoofdsponsor

ede doet mee

SponsorKliks, gratis sponsoren!

UA-121555326-1