Ontvang € 10,- korting op je toegangsbewijs

Ook profiteren van korting op je toegangsbewijs voor Fantasieland 2018? Meld je dan aan bij onze hoofdsponsor, Kids Dental Club, en je ontvangt € 10,- retour op je bankrekening. Hieronder lees je wat de voorwaarden zijn om voor de korting in aanmerking te komen.

Tandarts Ede fill 300x300Wat is Kids Dental Club?

Een gezond gebit, een goede verzorging en hygiëne van de mond zijn juist voor kinderen heel erg belangrijk. Zo is het nodig voor een kind om goed te kunnen bijten, kauwen, slikken en (leren) praten. Ook speelt het een rol bij de ontwikkeling van het gezicht. Toch merkt het klinisch team van Tandarts Ede dat deze urgentie vaak onderschat wordt. Daarnaast vinden kinderen het ook niet altijd even leuk om naar de tandarts te gaan. Vanuit die gedachtegang is Kids Dental Club opgericht; een speciaal preventieprogramma uitsluitend voor Kids van 2 tot 18 jaar. Kids Dental Club is ontwikkeld vanuit de belevingswereld van een kind en zorgt ervoor dat op een op een speelse manier wordt geleerd hoe Kinderen én ouders goed voor het kindergebit kunnen zorgen. Een bezoek aan de tandarts hoort leuk te zijn! Meer informatie is te vinden op de Kids Dental Club website!

Hoe ontvang ik de korting?

Het enige wat je moet doen om € 10,- retour te ontvangen is je inschrijven op de website van Kids Dental Club. Tijdens je eerste afspraak bij Kids Dental Club neem je een kopie mee van je e-ticket voor Fantasieland 2018. Het origineel meenemen mag ook, je kunt dan aan de balie in de praktijk een kopie laten maken.

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018. Je eerste afspraak moet dus voor deze datum hebben plaatsgevonden. Vind je afspraak plaats nadat je je e-ticket hebt ingeleverd tijdens Fantasieland 2018? Print je e-ticket dan even opnieuw.

In de maand volgend op je afspraak ontvang je de € 10,- retour op het bankrekeningnummer waarvan je het e-ticket voor Fantasieland 2018 hebt betaald.

De korting is uitsluitend van toepassing op deelnemers van Fantasieland 2018.

inschrijven gesloten klein
vrijwilliger

ede doet mee

SponsorKliks, gratis sponsoren!

UA-121555326-1