Verlanglijstje voor december? Kom in actie voor Fantasieland!

 

Ben jij lief of stout geweest dit jaar? Voor ons maakt dat helemaal niet zo veel uit... Wij willen alleen dat iedereen het plezier kan ervaren van kiezen wat je wilt! Waarom maak je deze maand niet extra speciaal voor jezelf en de mensen waarvan je houdt en help je Fantasieland aan net dat extra's voor de verhuizing naar een nieuw terrein volgend jaar? 

Dat kan nu wel heel erg makkelijk door iets uit te zoeken voor de decembermaand. Speciaal hiervoor heeft Oriflame de meest aantrekkelijke beautyproducten gecombineerd tot collecties in prachtige doosjes. Treed in de voetsporen van Sinterklaas en de Kerstman en maak jezelf de kunst van het geven eigen!

Beste Kerstman, ik droom van...

Genieten van het plezier om 
voor iedereen cadeautjes uit te zoeken. 

Ik maak mensen en Fantasieland zo graag blij!

Hoe werkt de actie?

Meedoen gaat heel gemakkelijk! Bestel in de periode van 8 t/m 28 november iets uit Oriflame brochure 16-2019 door middel van onderstaand bestelformulier. Ontvang je liever de papieren versie van de brochure? Laat ons dat dan weten via het contactformulier op deze site.

Maar liefst 25% van het totaalbedrag van iedere bestelling, die via deze actiepagina wordt geplaatst, komt ten goede aan de verhuizing van Fantasieland! Indien gewenst worden alle bestelde producten gratis voor je ingepakt en gratis thuisbezorgd (alleen in de gemeente Ede). Tip! Vraag ook je familie, vrienden, collega's en buren een bestelling te plaatsen zodat ook zij Fantasieland kunnen steunen!

Ga naar het bestelformulier. (Invullen kan enkel vanaf een computer, laptop of tablet met groot scherm. Het is helaas niet mogelijk het bestelformulier vanaf je mobiele telefoon in te vullen).

actie 1

actie 2

actie 4

actie 3